Locatie en parkeren

De praktijk is gevestigd in het mooie landelijk gelegen Zuidlaarderveen. Zuidlaarderveen ligt centraal ten opzichte van bijvoorbeeld Assen, Gieten, Zuidlaren, Vries, Tynaarlo, Veendam, Hoogezand, Sappemeer, Slochteren en Groningen. De praktijk is goed bereikbaar met de auto. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lillian van den Bos en ik ben gediplomeerd osteopaat. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het College Sutherland in Amsterdam en ben geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Ik geef daarnaast lessen anatomie aan studenten van de opleidingen Osteopathie en Medische basiskennis van College Sutherland. Uit interesse heb ik de nascholing paardenosteopathie gevolgd en behandel ik ook wel paarden. Van den Bos Osteopathie is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met KvK-nummer 65485734.

Een afspraak maken

Voor het stellen van vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via telefoon, what's app en mail. Het kan zijn dat ik de telefoon niet kan opnemen, omdat ik met een behandeling bezig ben. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat op de voicemail bel ik u zo snel mogelijk terug. Mailen of appen kan natuurlijk ook.  

Intake-formulier

Voor uw eerste consult wordt u gevraagd een intake-formulier in te vullen, waarin u naast uw adresgegevens tevens uw klacht en medische geschiedenis vermeldt. Deze gegevens bespreken we tijdens het eerste consult en helpen bij het onderzoek en het opstellen van het behandelplan. Ze maken onderdeel uit van uw medisch dossier.

Privacy

Vanwege de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) willen we u graag goed informeren over wat er met de door u verstrekte persoonlijke gegevens wordt gedaan. Uw gegevens vallen onder het beroepsgeheim en worden niet verstrekt aan andere partijen (zoals bijvoorbeeld uw huisarts of zorgverzekeraar), tenzij u daar om heeft gevraagd. Uw medisch dossier wordt conform de Wet op de Geneeskundige Behandeling Overeenkomst (WBGO) 20 jaar bewaard. U heeft uiteraard recht op inzage in uw medisch dossier en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen.